×
Вход в системата

Потребителско име: Парола:
Добре дошли в най-новата версия на уеб сайта скъпи приятели. Надяваме се тя да бъде по-интересна за вас, тъй като има нови екстри, освен досегашните (анкети, вицове, обяви за запознанства, както разбира се и разказите) - галерия със снимки на потребители, разглеждане на профили, възможност за чат-разговор с всеки един потребител на сайта, новини за да Ви уведомяваме за новите екстри и подаръци в сайта, както и възможност да коментирате всяка една новина. Нашият екип се опита да публикува нови разкази, доколкото е възможно, като разчитаме и на помощ от Ваша страна.
Това е новият рай на забавленията. Не пропускайте възможността да се гмурнете в него. За използването на по-голямата част от уеб сайта се изисква регистрация от Ваша страна.
Този уеб сайт е предназначен за лица над 18 години. Ако чувствате, че съдържанието му не е подходящо за Вас, моля веднага напуснете уеб сайта. Не носим отговорност за това, кой го посещава!
Интересна случка на морето
Случи се преди 2 години в един курорт, който беше много хубав, а ние бяхме на едни малки вилички, като бунгала по-скоро. Имаше друга млада двойка като нас в съседното бунгало. Засичахме се по улиците на курорта, по заведенията и се поздравявахме, но дотам. Женската половинка беше доста готина откъм тяло. В един момент решихме да ...
Свирка на непознат
Живея в Пловдив и много обичам да се разхождам вечерно време по алеите на някой парк. Такава вечер беше и този ноември 2018 година. Разхождайки се сама, забелязах група мъже, които бяха пияни и ме гледаха. По принцип ми харесва да ме гледат мъже, и затова нямах нищо против. Седнах на една пейка и си взех кафе. След 20 минути ми беше ...
Някои причини защо е лошо да се гледа много порно:
1) Всички познати жени започваш да сравняваш с актрисите и сравнението не е в тяхна полза...
2) При среща с жена считаш, че по сценарий тя е длъжна до няколко минути да започне бавно да се разсъблича.
3) Много се чудиш, когато й видиш гърдите за първи път и установиш, че са по-малки от пъпеш
4) Много се учудваш, когато вместо да ти направи "дълбоко гърло" ти отговори:
"Ти в ред ли си? Ще повърна!"
5) Много се чудиш, че след началото веднага не започва мацката да стене "О, да! Да! По-силно ме...!"
6) Чудиш се, когато мацката не се съгласява на анален секс, а ти предлага да ти вкара една краставица отзад, за да й разкажеш впечатленията си.
7) Чудиш се, когато накрая вместо ефектно да ти изгълта спермата, или в краен случай да размаже по тялото си, мацката ти каже:"Намажи се ти!"
8) Много се учудваш, когато мацката се отнася отрицателно към предложението следващия път да вземе някоя приятелка с нея.
9) Много се учудваш, че после мацката иска и други неща, като разходка, ресторант, дискотека...
Vqrvate li v lubovta ot pruv pogled?
Da
Ne