УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТ АФРОДИТА
Използването на част от функциите в уеб сайта "Афродита - еротични и секс разкази" (наричан за по-кратко "сайта") изискват регистрация от страна на потребителя. Регистрацията сама по себе си изисква всеки потребител, желаещ да се регистрира в сайта да приеме и да се съгласи с правилата и условията за използването му. Тя (регистрацията) е напълно безплатна. Регистрацията в сайта ще се счита за израз на съгласие с посочените по долу условия.

Екипа на Афродита запазва правото си да ревизира настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като публикува измененията в сайта.

Обща информация
1. Основната дейност на сайта е публикуването на еротични и секс разкази, публикувани от негови потребители, както и от администраторите на сайта. За по-приятен престой в сайта има анкети, вицове, обяви за запознанства, новини, галерия със снимки на потребители, чат-разговор с всеки един потребител на сайта.
2. Уеб сайт не носи отговорност за информация в него, публикавана от потребителите. Те сами носят отговорност за нея, както и за авторски права свързани с нея (основно става въпрос за разказите). При нужда екипа на Афродита може да дава информация за потребителите на оторизираните органи.
3. Част от информацията в уеб сайта изисква потребителите да имат т.н. VIP статус. Този вид статус се заплаща от потребителите по предварително определени тарифи.
4. Поради съдържанието на сайта, той е достъпен само за лица, които имат навършени 18 години. Поради факта, че няма как да се осъществи реален контрол над това какви лица го посещават или са се регистрирали в него, всяко, което има направена регистрация и е приело условията на ползване носи само отговорност за това дали има навършени 18 години или не.

Вие декларирате че:
1. Имате навършени 18 години.
2. Предоставената от Вас регистрационна информация е коректна и пълна.
3. Нямате вече съществуващ акаунт в сайта.
4. Нямате блокиран или изтрит по Ваша вина акаунт в сайта.

Потребителско Име и Парола:
1. Да осигурите опазване на потребителското си име и парола и поемете пълната отговорност за действията извършени с тях.
2. Да не предоставяте Вашето потребителско име и парола на други потребители.
3. В случай на неоторизирана употреба на Вашия акаунт, незабавно да уведомите екипа на Афродита.

Прекратявне на Услугата:
1. Нарушаване на настоящите условия за ползване на сайта.
2. Заявка за прекратяване на акаунта от самите Вас.
3. Непредвидени технически проблеми.
Екипът на Афродита запазва правото си да прекрати Вашия акаунт и достъп до предлаганите услуги, без предварително предупреждение, с или без изрична причина.

Поведение във сайта
Вие се задължавате:
1. Да не обиждате или злоупотребявате директно или индиректно с други потребители в сайта.
2. Да не публикувате или използвате при писане на съобщения, коментари на новини и при чат-разговори материали или език с обиден, заплашителен, клеветнически или неприличен характер.
3. Да не разпространявате информация, за която нямате права за разпространение.
4. Да не публикувате или разпространявате материали, които нарушават патентни права, авторски права, търговски тайни или други свързани права.
5. Да не изпращате или разпространявате нежелани и неоторизирани (без изричното съгласие на получателя) рекламни и промоционални материали.
6. Да не правите опити за разпространение на вируси или други средства попадащи в тази категория.
7. Да не съботирате или затруднявате предлаганите от сайта услуги, чрез опити за техническо вмешателство.

Информация Предоставяна от Потребителите в сайта
1. Вие поемате отговорност за информацията публикувана от Вас в сайта.
2. Вие осъзнавате, че отговорността за информацията публикувана от други потребители на сайта е изцяло тяхна.
3. Вие осъзнавате, че екипа на Афродита не може да гарантира самоличността на потребителите, с които е възможно да имате взаимоотношения по време на използване на услугите в сайта.
4. Вие осъзнавате, че екипа на Афродита не може да гарантира, че информацията, която други потребители дават за себе си и/или връзките, които имат са автентични.
5. Забранено е публикуването на текстове със съдържание, което внушава национална, политическа, етническа, религиозна, расова нетърпимост.
По време и след регистрация потребителите на сайта въвеждат информация, която е видима за други потребители на сайта.
6. Информацията, която публикувате в сайта (разкази, вицове, анкети, обяви за запознанства, коментари по новините и чат-разговори) стават собственост на уеб сайта. Например Вие публикувате разказ и авторското право за него е на уеб сайта, въпреки това Вие носите отговорност за неговото съдържание.
7. Качване на снимки
Имате право да качвате до 10 снимки. Снимките могат да бъдат Ваши или някакви други, но не трябва да са обект на авторско право. В тях не трябва да се виждат порнография и голи интимни части. Също така снимките не трябва да изразяват расизъм, етническа нетърпимост, да нарушават авторитета на трето лице и т.н. Всяка качена снимка бива видима в сайта след одобрението на Администратор.

Какво дава VIP статуса?
1. Потребителите, чиито статус е VIP имат достъп до абсолютно всяка информация в сайта.
2. Привилегиите, които изискват VIP статус са следните:
- четене на разкази
- създаване на категории за разказите
- добавяне в любими (разкази, вицове и анкети)
- възможност за изпращане/получаване на съобщения от/до другите потребители в сайта
- странично меню с допълнителни функции за повечето секции (разкази, анкети, вицове, запознанства)
- възможност за разглеждане на галерия със снимки, качени от потребителите на сайта
- възможност за разглеждане на потребителските профили
- възможност за чат-разговор с всеки един потребител на сайта
- по-бърза реакция при възникване на проблем с Вашия акаунт

Последна промяна на условията: 11.09.2014